Het weer nu in Britswerd

14 december 10:00 uur
1 mm
Vochtigheid 79%
WZW 5 bft
Zicht 20.7 km

Weerbericht korte termijn Britswerd


Het is wisselend bewolkt en er vallen enkele buien. Lokaal kan het onweren. Tussen de buien door is er ook soms zon. Het wordt een graad of 7. De zuidwestenwind is matig tot krachtig, aan zee is de wind soms hard. Ook kunnen er windstoten voorkomen tot zo'n 75 km/uur. Vanmiddag neemt in de zuidelijke provincies de kans op regen weer toe. Vanavond wordt het tijdelijk rustiger. Later vannacht trekken een paar stevige buien over het land. Het gaat dan ook weer flink waaien. Zondag verdwijnen de meeste buien. De wind neemt af en het wordt zo'n 7 graden.

Weersvoorspelling Britswerd voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
4 mm
1 mm
0.3 mm
3 mm
WZW 6 bft
WZW 6 bft
WZW 5 bft
ZW 5 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Britswerd, met vanochtend nog wel kans op onweer en vanmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 7 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Vannacht is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 4 °C.

Het weer in Britswerd

Het weer in Britswerd word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:39 uur. Dat is 8 minuten korter dan vorige week.
08:42 uur zon op
16:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
4
3
Fietsweer
6
5
Golfweer
6
8
Visweer
5
9
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Britswerd op je site plaatsen!
Bekijk de widget