Het weer nu in Bruchem

Nu:
Onweersbuien, soms zon
15 augustus 21:00 uur
21°
2 mm
Vochtigheid 91%
NNO 2 bft
Zicht 9.6 km

Weerbericht korte termijn Bruchem


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook wat wolkenvelden aanwezig. Lokaal komt in eerste instantie nog een enkele regen- of onweersbui voor. Geleidelijk klaart het op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit noordoostelijke richting. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen zijn er zonnige perioden en ontstaan in de loop van de dag stapelwolken. Bij een matige zuidoostenwind wordt het met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Bruchem voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Onweersbuien, soms zon23° Opklaringen, ook wolken18° Geregeld zon, ook wolken22° Geregeld zon, ook wolken30°
8 mm
0 mm 0 mm
0.4 mm
NNO 2 bft
NO 2 bft
OZO 2 bft
OZO 2 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Bruchem, met vanavond nog wel kans op onweer. Vannacht koelt het af tot 18 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.

Het weer in Bruchem

Het weer in Bruchem word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:37 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
06:24 uur zon op
21:01 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
9
Fietsweer
3
9
Golfweer
3
10
Visweer
4
10
Wandelweer
4
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bruchem op je site plaatsen!
Bekijk de widget