Het weer nu in Bruinehaar

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
15 augustus 21:00 uur
22°
0 mm
Vochtigheid 85%
NO 1 bft
Zicht 9.4 km

Weerbericht korte termijn Bruinehaar


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook (stapel)wolken aanwezig. Lokaal komt een enkele pittige regen- of onweersbui voor. In de loop van de avond klaart het geleidelijk op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit veranderlijke richtingen, later draaiend naar het noordoosten. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen ontstaan in de loop van de dag stapelwolken en wordt het bij een matige zuidoostenwind met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Bruinehaar voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele onweersbui, ook zon23° Nevelig, maar ook opklaringen17° Nevelig, maar ook zon21° Zon, maar ook een enkele bui29°
4 mm
0 mm 0 mm
0.7 mm
NNO 2 bft
NO 1 bft
OZO 2 bft
OZO 2 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt af in Bruinehaar, met vanavond kans op onweer. Vannacht koelt het af tot 17 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag nevelig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 29 °C morgenmiddag.

Het weer in Bruinehaar

Het weer in Bruinehaar word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:41 uur. Dat is 26 minuten korter dan vorige week.
06:17 uur zon op
20:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
4
8
Fietsweer
3
7
Golfweer
3
6
Visweer
5
9
Wandelweer
5
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bruinehaar op je site plaatsen!
Bekijk de widget