Het weer nu in Burum

11 december 11:00 uur
0 mm
Vochtigheid 93%
ZZW 3 bft
Zicht 7.4 km

Weerbericht korte termijn Burum


De laatste regen in het (zuid)oosten trekt weg. De middag verloopt op de meeste plaatsen droog met vooral in het midden en westen nu en dan ruimte voor de zon. Het wordt 6 tot 8 graden, de wind neemt vanmiddag iets in kracht af. Vanavond en vannacht vallen verspreid weer enkele buien. Morgen is het een lange tijd droog, waarna 's avonds vanuit het zuidwesten opnieuw neerslag valt. De wind neemt in kracht toe en het wordt 5 of 6 graden. Ook vrijdag is het nat met lokaal kans op natte sneeuw. Zaterdag is mogelijk onstuimig.

Weersvoorspelling Burum voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
0.7 mm
0 mm 0 mm
0.6 mm
ZW 3 bft
ZW 3 bft
Z 3 bft
ZZW 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Burum, met vanochtend nog wel kans op een regenbui. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 7 °C en is de wind matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 3 °C.

Het weer in Burum

Het weer in Burum word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:40 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
08:38 uur zon op
16:18 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
4
3
Fietsweer
5
5
Golfweer
7
8
Visweer
6
6
Wandelweer
8
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Burum op je site plaatsen!
Bekijk de widget