Het weer nu in Callantsoog

12 december 11:00 uur
0 mm
Vochtigheid 78%
ZZW 4 bft
Zicht 32.0 km

Weerbericht korte termijn Callantsoog


Het blijft op veel plaatsen tot in de avond droog. De zon schijnt eerst van tijd tot tijd. In de loop van de middag neemt de bewolking toe. Het wordt maximaal 7 graden bij een in kracht toenemende zuidelijke wind. Tegen en in de avond gaat het van het zuidwesten regenen. Vannacht is het in het hele land nat, in het noordoosten is natte sneeuw mogelijk. De minima liggen tussen de 1 en 5 graden. Morgen is het overwegend bewolkt en van tijd tot tijd regent het. De temperatuur stijgt in de middag naar 4 tot 7 graden.

Weersvoorspelling Callantsoog voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
0 mm 0 mm
3 mm
4 mm
ZZW 4 bft
ZZO 5 bft
ZZO 6 bft
ZZO 6 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Callantsoog, met vanavond regen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 7 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Vannacht is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 3 °C.

Het weer in Callantsoog

Het weer in Callantsoog word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:43 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
08:43 uur zon op
16:26 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
2
3
Fietsweer
4
4
Golfweer
4
3
Visweer
7
5
Wandelweer
5
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Callantsoog op je site plaatsen!
Bekijk de widget