Het weer nu in Colijnsplaat

08 december 7:00 uur
1 mm
Vochtigheid 90%
ZZW 6 bft
Zicht 5.9 km

Weerbericht korte termijn Colijnsplaat


Het is vandaag echt herfst met vanochtend regen en aan zee bovendien een stormachtige wind. Vanmiddag wisselen zon, wolken en enkele buien elkaar af en wordt de wind iets minder sterk, maar vanavond neemt hij weer toe naar stormachtig. In de kustprovincies kan het verkeer vanochtend en vanavond last hebben van zware windstoten tot 90 km/uur. Het wordt een graad of 11. Maandag regent het opnieuw enige tijd en is het vooral aan zee wederom onstuimig weer. Dinsdag begint de dag rustiger en tot de namiddag blijft het droog. Daarna keren regen en wind weer terug.

Weersvoorspelling Colijnsplaat voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
10° 11°
5 mm
0.5 mm
2 mm
4 mm
ZW 6 bft
WZW 6 bft
ZW 6 bft
ZW 6 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Colijnsplaat. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 11 °C en is de wind krachtig, windkracht 6. Vannacht is het regenachtig en koelt het af tot ongeveer 7 °C.

Het weer in Colijnsplaat

Het weer in Colijnsplaat word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:01 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
08:36 uur zon op
16:37 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
2
1
Fietsweer
3
4
Golfweer
2
3
Visweer
3
6
Wandelweer
4
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Colijnsplaat op je site plaatsen!
Bekijk de widget