Het weer nu in Colmschate

13 december 22:00 uur
0 mm
Vochtigheid 96%
ZW 3 bft
Zicht 11.6 km

Weerbericht korte termijn Colmschate


Vannacht klaart het vanuit het westen op. Er zijn enkele buien die vanaf zee het land op komen. De temperatuur zakt naar 3 tot 5 graden. In de nacht neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe. Hier gaat het in de nanacht en ochtend uit regenen. Het noorden van het land houd het hierbij het langst droog. Morgen is het wisselend bewolkt met wederom enkele buien vanaf zee. De maxima liggen rond 7 graden bij een stormachtige wind. Na een nieuw regengebied in de nacht verloopt zondag vergelijkbaar.

Weersvoorspelling Colmschate voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0.9 mm
2 mm
2 mm
0.7 mm
WZW 3 bft
ZZW 4 bft
WZW 5 bft
WZW 5 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Colmschate, met vanavond en vannacht kans op motregen. Het koelt af tot 4 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 7 °C morgenmiddag.

Het weer in Colmschate

Het weer in Colmschate word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:48 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:23 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
4
Fietsweer
4
6
Golfweer
6
7
Visweer
6
5
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Colmschate op je site plaatsen!
Bekijk de widget