Het weer nu in Culemborg

13 december 21:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 86%
WZW 4 bft
Zicht 7.9 km

Weerbericht korte termijn Culemborg


Vannacht klaart het vanuit het westen op. Er zijn enkele buien die vanaf zee het land op komen. De temperatuur zakt naar 3 tot 5 graden. In de nacht neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe. Hier gaat het in de nanacht en ochtend uit regenen. Het noorden van het land houd het hierbij het langst droog. Morgen is het wisselend bewolkt met wederom enkele buien vanaf zee. De maxima liggen rond 7 graden bij een stormachtige wind. Na een nieuw regengebied in de nacht verloopt zondag vergelijkbaar.

Weersvoorspelling Culemborg voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0.8 mm
2 mm
3 mm
0.6 mm
WZW 4 bft
WZW 4 bft
W 5 bft
WZW 5 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Culemborg, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 4 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 7 °C morgenmiddag.

Het weer in Culemborg

Het weer in Culemborg word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:52 uur. Dat is 8 minuten korter dan vorige week.
08:37 uur zon op
16:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
4
4
Fietsweer
5
6
Golfweer
7
8
Visweer
7
7
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Culemborg op je site plaatsen!
Bekijk de widget