Het weer nu in Valom

17 januari 14:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 95%
ZZW 3 bft
Zicht 10.0 km

Weerbericht korte termijn Valom


Het is overwegend bewolkt en het regent af en toe. De temperatuur schommelt tussen de 8 en 10 graden. De wind draait naar het zuidwesten en is meest matig. Vanavond en vannacht trekken enkele buien met kans op een klap onweer en forse windvlagen over ons land. Tijdens opklaringen daalt de temperatuur naar 2 tot 4 graden. Morgen is het nog steeds wisselvallig met een paar buien. Alleen in Zeeland kan het meevallen met de buiigheid. Voor de zon is weinig ruimte. Met maximaal 7 graden is het frisser dan vandaag.

Weersvoorspelling Valom voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
2 mm
0.7 mm
1 mm
2 mm
ZZW 4 bft
ZZW 3 bft
W 4 bft
W 4 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Valom, met vanmiddag en vanavond nog wel kans op motregen. Vannacht koelt het af tot 5 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag regenachtig en is de temperatuur ongeveer 5 °C.

Het weer in Valom

Het weer in Valom word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:10 uur. Dat is 17 minuten langer dan vorige week.
08:40 uur zon op
16:50 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
1
5
Fietsweer
1
5
Golfweer
3
8
Visweer
3
5
Wandelweer
4
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Valom op je site plaatsen!
Bekijk de widget