Het weer nu in De Kiel

08 december 4:00 uur
0 mm
Vochtigheid 80%
ZZW 5 bft
Zicht 32.0 km

Weerbericht korte termijn De Kiel


Het is vandaag echt herfst met de komende uren vanuit het westen overal regen en aan zee bovendien een stormachtige wind. Vanmiddag wisselen zon, wolken en enkele buien elkaar af en wordt de wind iets minder sterk, maar vanavond neemt hij weer toe naar stormachtig. In de kustprovincies kan het verkeer vanochtend en vanavond last hebben van zware windstoten tot 90 km/uur. Het wordt een graad of 11. Maandag regent het opnieuw enige tijd en is het vooral aan zee wederom onstuimig weer. Dinsdag begint de dag rustiger en tot de namiddag blijft het droog. Daarna keren regen en wind weer terug.

Weersvoorspelling De Kiel voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
10°
0 mm
5 mm
1 mm
2 mm
ZZW 5 bft
ZW 6 bft
WZW 6 bft
ZW 5 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en het blijft wisselvallig in De Kiel, met morgenochtend en morgenmiddag nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 10 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 7 °C.

Het weer in De Kiel

Het weer in De Kiel word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:49 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
08:30 uur zon op
16:19 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
2
2
Fietsweer
3
5
Golfweer
2
8
Visweer
7
6
Wandelweer
5
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van De Kiel op je site plaatsen!
Bekijk de widget