Het weer nu in De Knijpe

Nu:
Sluierwolken, ook nog zon
15 augustus 18:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 78%
NNO 2 bft
Zicht 9.4 km

Weerbericht korte termijn De Knijpe


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook (stapel)wolken aanwezig. Lokaal komt een enkele pittige regen- of onweersbui voor. In de loop van de avond klaart het geleidelijk op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit veranderlijke richtingen, later draaiend naar het noordoosten. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen ontstaan in de loop van de dag stapelwolken en wordt het bij een matige zuidoostenwind met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling De Knijpe voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zware buien mogelijk22° Opklaringen, ook wolken18° Geregeld zon, ook wolken21° Enkele onweersbui, ook zon28°
1 mm
0 mm 0 mm
2 mm
NO 2 bft
NO 2 bft
OZO 2 bft
OZO 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in De Knijpe, met vanmiddag kans op onweer en vanavond regen. Vannacht koelt het af tot 18 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 21 °C.

Het weer in De Knijpe

Het weer in De Knijpe word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:44 uur. Dat is 26 minuten korter dan vorige week.
06:18 uur zon op
21:02 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
7
Fietsweer
2
7
Golfweer
2
5
Visweer
4
8
Wandelweer
4
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van De Knijpe op je site plaatsen!
Bekijk de widget