Het weer nu in De Meern

07 december 15:00 uur
10°
0 mm
Vochtigheid 83%
WZW 3 bft
Zicht 21.9 km

Weerbericht korte termijn De Meern


Vaak is het bewolkt met vooral in het midden en noorden soms ook een licht buitje. Bij een matige zuidwestenwind is het ongeveer 10 graden. Morgen heerst de herfst. In de ochtend regent het enige tijd waarna 's middags zon, wolken en enkele buien elkaar afwisselen. Het waait stevig met in de ochtend en avond aan zee een stormachtige wind met in de kustprovincies kans op zware windstoten tot 90 km/uur. Het wordt een graad of 11. Maandag regent het opnieuw enige uren en is het vooral aan zee onstuimig weer. Dinsdag is het rustiger en tot de namiddag droog.

Weersvoorspelling De Meern voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
10°
0 mm 0 mm
0.4 mm
4 mm
WZW 3 bft
ZW 4 bft
ZZW 5 bft
ZW 6 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in De Meern. Vannacht koelt het af tot 7 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en is de temperatuur ongeveer 9 °C.

Het weer in De Meern

Het weer in De Meern word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:58 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
08:32 uur zon op
16:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
2
Fietsweer
4
2
Golfweer
5
2
Visweer
8
6
Wandelweer
7
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van De Meern op je site plaatsen!
Bekijk de widget