Het weer nu in De Moer

06 december 9:00 uur
0.6 mm
Vochtigheid 93%
ZZW 4 bft
Zicht 5.1 km

Weerbericht korte termijn De Moer


Het blijft de hele dag overwegend bewolkt en het regent of motregent van tijd tot tijd. De temperatuur stijgt naar 5 graden in Limburg tot 11 op de Wadden. De stevige zuidwestenwind maakt het voor het guur, langs de kust staat windkracht 7 of 8. Pas vanavond neemt de wind af en wordt het vanuit het westen geleidelijk zo goed als droog. In de nacht kan lokaal nog een enkele bui voorkomen, maar het klaart soms ook op. De minimumtemperatuur ligt rond een graad of 8. Het weekend is wisselvallig en tamelijk zacht, maar het waait soms nog wel stevig.

Weersvoorspelling De Moer voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
4 mm
5 mm
4 mm
0.7 mm
ZZW 5 bft
ZZW 5 bft
ZZW 5 bft
WZW 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in De Moer. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 8 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Vannacht is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 8 °C.

Het weer in De Moer

Het weer in De Moer word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:04 uur. Dat is 13 minuten korter dan vorige week.
08:29 uur zon op
16:33 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
3
Fietsweer
6
4
Golfweer
9
5
Visweer
9
7
Wandelweer
8
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van De Moer op je site plaatsen!
Bekijk de widget