Het weer nu in De Weere

07 december 17:00 uur
0 mm
Vochtigheid 87%
WZW 3 bft
Zicht 19.5 km

Weerbericht korte termijn De Weere


Vaak is het bewolkt met vooral in het midden en noorden soms ook een licht buitje. Bij een matige zuidwestenwind is het ongeveer 10 graden. Morgen heerst de herfst. In de ochtend regent het enige tijd waarna 's middags zon, wolken en enkele buien elkaar afwisselen. Het waait stevig met in de ochtend en avond aan zee een stormachtige wind met in de kustprovincies kans op zware windstoten tot 90 km/uur. Het wordt een graad of 11. Maandag regent het opnieuw enige uren en is het vooral aan zee onstuimig weer. Dinsdag is het rustiger en tot de namiddag droog.

Weersvoorspelling De Weere voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
10° 10°
0 mm 0 mm
0.8 mm
5 mm
WZW 4 bft
ZW 5 bft
ZZW 6 bft
ZZW 7 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in De Weere, met vannacht kans op motregen. Het koelt af tot 8 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en is de temperatuur ongeveer 10 °C.

Het weer in De Weere

Het weer in De Weere word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:51 uur. Dat is 13 minuten korter dan vorige week.
08:36 uur zon op
16:27 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
2
Fietsweer
5
3
Golfweer
5
3
Visweer
7
6
Wandelweer
6
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van De Weere op je site plaatsen!
Bekijk de widget