Het weer nu in De Weere

Nu:
Geheel bewolkt
19 mei 1:00 uur
14°
0 mm
Vochtigheid 88%
O 2 bft
Zicht 15.3 km

Weerbericht korte termijn De Weere


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling De Weere voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Bewolkt en kans op een onweersbui14° Bewolkt en kans op onweersbuien19° Zon, maar ook een enkele bui21° Veel zon, ook sluierwolken15°
0.7 mm
3 mm
1 mm
0 mm
ZO 2 bft
WZW 3 bft
WNW 4 bft
WNW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in De Weere, met vannacht kans op een onweersbui. Het koelt af tot 14 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en loopt de temperatuur op tot ongeveer 21 °C morgenmiddag.

Het weer in De Weere

Het weer in De Weere wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:56 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:39 uur zon op
21:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
7
Fietsweer
6
6
Golfweer
6
9
Visweer
9
9
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van De Weere op je site plaatsen!
Bekijk de widget