Het weer nu in Deest

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
12 augustus 19:00 uur
31°
0 mm
Vochtigheid 44%
OZO 2 bft
Zicht 20.8 km

Weerbericht korte termijn Deest


Vanavond zijn met name in het midden en zuiden van het land enkele pittige regen- en onweersbuien actief met lokaal (zware) windstoten, veel regen in korte tijd en mogelijk ook hagel. In noorden is de buienkans aanzienlijk kleiner maar ook daar is een enkele pittige onweersbui vanavond niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en blijft het nog lang warm. Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het uiteindelijk af naar 20 tot 24 graden. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Morgen wordt het met 29 tot 33 graden wederom tropisch warm en wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land.

Weersvoorspelling Deest voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zon, maar ook een enkele bui29° Opklaringen, ook wolken21° Geregeld zon, ook wolken25° Zware buien mogelijk31°
1 mm
0 mm 0 mm
1 mm
O 2 bft
OZO 2 bft
OZO 2 bft
ZO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Deest, met vanavond regen. Vannacht koelt het af tot 21 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 25 °C.

Het weer in Deest

Het weer in Deest word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:49 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
06:17 uur zon op
21:06 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
4
3
Fietsweer
3
2
Golfweer
3
2
Visweer
5
4
Wandelweer
4
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Deest op je site plaatsen!
Bekijk de widget