Het weer nu in Deinum

07 december 1:00 uur
0.6 mm
Vochtigheid 92%
W 4 bft
Zicht 8.2 km

Weerbericht korte termijn Deinum


Vanavond vallen verspreid buien, vannacht wordt het vanuit het westen weer op de meeste plaatsen droog. Het wordt niet kouder dan ongeveer 8 graden. Morgen start tamelijk bewolkt, verspreid valt ook nog een bui. Later op de dag wordt het vaker droog, ook schijnt de zon af en toe. Het wordt 8 tot 10 graden. Zondag is het bewolkt en vooral 's ochtends nat. 's Middags vallen nog enkele buien, maar is er ook zon. Vooral aan zee waait het stevig. Ook maandag is het wisselvallig met later op de dag kans op flink wat wind.

Weersvoorspelling Deinum voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
1 mm
0.3 mm
0 mm 0 mm
W 4 bft
W 4 bft
W 4 bft
ZW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Deinum, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 9 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt en loopt de temperatuur op tot ongeveer 9 °C morgenmiddag.

Het weer in Deinum

Het weer in Deinum word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:46 uur. Dat is 13 minuten korter dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
2
2
Fietsweer
3
3
Golfweer
4
3
Visweer
7
6
Wandelweer
5
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Deinum op je site plaatsen!
Bekijk de widget