Het weer nu in Den Bommel

08 december 20:00 uur
0.4 mm
Vochtigheid 79%
WZW 5 bft
Zicht 7.6 km

Weerbericht korte termijn Den Bommel


De avond verloopt onstuimig. Er staat een stevige wind, aan zee mogelijk stormachtig. Bij buien kunnen ook onweer en windstoten voorkomen. In de loop van de nacht neemt de wind tijdelijk weer wat in kracht af. Ook morgen vallen er veel buien, soms met onweer. De wind draait naar het noordwesten en vooral aan zee wordt het opnieuw onstuimig. Bij buien kunnen windstoten ook dieper landinwaarts voorkomen. Dinsdag begint rustig, maar later in de middag en avond neemt de wind weer toe en vallen er verspreid buien.

Weersvoorspelling Den Bommel voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
1 mm
5 mm
4 mm
2 mm
ZW 5 bft
ZZW 5 bft
NW 5 bft
NNW 6 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Den Bommel, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 7 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 9 °C morgenmiddag.

Het weer in Den Bommel

Het weer in Den Bommel word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:59 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:34 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
2
2
Fietsweer
4
5
Golfweer
3
6
Visweer
5
6
Wandelweer
5
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Den Bommel op je site plaatsen!
Bekijk de widget