Het weer nu in Den Helder

21 januari 18:00 uur
0 mm
Vochtigheid 85%
W 3 bft
Zicht 7.5 km

Weerbericht korte termijn Den Helder


Vannacht neemt vanuit het noorden de bewolking toe. Lokaal valt ook een spat motregen. In het zuiden komt mist voor en vriest het nog wel licht, lokaal mogelijk matig. Morgen is het aanvankelijk bewolkt met verspreid wat lichte regen of motregen. 's Middags wordt het droog met vooral in het noorden wat zon. Het wordt 1 tot 8 graden. In de avond en nacht naar donderdag vriest het in opklaringen licht, maar kan er opnieuw mist ontstaan. Donderdag breekt vooral in het zuidoosten de zon door, elders is het vaker grijs bij 4 of 5 graden.

Weersvoorspelling Den Helder voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0 mm 0 mm
0.4 mm
0 mm
W 4 bft
W 3 bft
W 3 bft
N 2 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Den Helder. Vannacht koelt het af tot 5 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt en loopt de temperatuur op tot ongeveer 9 °C morgenmiddag.

Het weer in Den Helder

Het weer in Den Helder word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:23 uur. Dat is 18 minuten langer dan vorige week.
08:40 uur zon op
17:03 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
5
5
Fietsweer
7
6
Golfweer
9
9
Visweer
7
8
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Den Helder op je site plaatsen!
Bekijk de widget