Het weer nu in Doesburg

17 januari 13:00 uur
0.3 mm
Vochtigheid 82%
ZZW 3 bft
Zicht 6.5 km

Weerbericht korte termijn Doesburg


Het is overwegend bewolkt en het regent af en toe. De temperatuur schommelt tussen de 8 en 10 graden. De wind draait naar het zuidwesten en is meest matig. Vanavond en vannacht trekken enkele buien met kans op een klap onweer en forse windvlagen over ons land. Tijdens opklaringen daalt de temperatuur naar 2 tot 4 graden. Morgen is het nog steeds wisselvallig met een paar buien. Alleen in Zeeland kan het meevallen met de buiigheid. Voor de zon is weinig ruimte. Met maximaal 7 graden is het frisser dan vandaag.

Weersvoorspelling Doesburg voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
10°
1 mm
0.6 mm
0.4 mm
1 mm
ZZW 3 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
WZW 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Doesburg, met vanmiddag en vanavond nog wel regen. Vannacht koelt het af tot 4 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 4 °C.

Het weer in Doesburg

Het weer in Doesburg word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:20 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:55 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
4
5
Fietsweer
7
7
Golfweer
9
8
Visweer
7
4
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Doesburg op je site plaatsen!
Bekijk de widget