Het weer nu in Echtenerbrug

11 december 18:00 uur
0 mm
Vochtigheid 96%
ZZW 3 bft
Zicht 9.4 km

Weerbericht korte termijn Echtenerbrug


Vannacht trekken er buien over het land. De bewolking neemt tegelijk toe. De temperatuur daalt naar 4 graden aan de kust tot 2 graden landinwaarts. Morgen trekken de buien weg en klaart het op. In de ochtend schijnt van tijd tot tijd de zon. De temperatuur kan oplopen naar maxima rond 6 graden. In de loop van de middag en in de avond neemt de bewolking toe. De zuidenwind neemt toe in kracht. In de loop van de nacht gaat het in het hele land regenen. In het noorden en oosten kan het tijdelijk ook sneeuwen.

Weersvoorspelling Echtenerbrug voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0 mm 0 mm
0.2 mm
0 mm
Z 3 bft
Z 4 bft
WZW 4 bft
ZZO 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Echtenerbrug, met vanmiddag nog wel kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 4 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 4 °C.

Het weer in Echtenerbrug

Het weer in Echtenerbrug word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:44 uur. Dat is 11 minuten korter dan vorige week.
08:38 uur zon op
16:22 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
4
4
Fietsweer
5
6
Golfweer
8
9
Visweer
4
6
Wandelweer
9
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Echtenerbrug op je site plaatsen!
Bekijk de widget