Het weer nu in Eelderwolde

Nu:
Stralend zonnig weer
12 augustus 20:00 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 50%
O 3 bft
Zicht 10.7 km

Weerbericht korte termijn Eelderwolde


Vanavond is er met name in het midden en zuiden van het land kans op een enkele regen- of onweersbui. In noorden is de buienkans aanzienlijk kleiner maar ook daar is een enkele (onweers)bui vanavond niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en blijft het nog lang warm. Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het uiteindelijk af naar 20 tot 24 graden. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Morgen wordt het met 29 tot 33 graden wederom tropisch warm en wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land.

Weersvoorspelling Eelderwolde voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Stralend zonnig weer28° Opklaringen, ook wolken20° Stralend zonnig weer23° Stralend zonnig weer33°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
O 3 bft
O 3 bft
O 3 bft
O 3 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en het blijft droog in Eelderwolde. Vannacht koelt het af tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 33 °C morgenmiddag.

Het weer in Eelderwolde

Het weer in Eelderwolde word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:57 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
06:10 uur zon op
21:07 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
9
2
Fietsweer
8
1
Golfweer
9
1
Visweer
9
3
Wandelweer
9
2

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Eelderwolde op je site plaatsen!
Bekijk de widget