Het weer nu in Eerbeek

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
19 mei 8:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 76%
Z 2 bft
Zicht 14.2 km

Weerbericht korte termijn Eerbeek


Vanochtend trekt een aantal (soms) felle buien noordoostwaarts over het land. Daarbij kan het onweren en op sommige plaatsen ook fors waaien en kortstondig flink plenzen. In de middag ontstaan in het binnenland opnieuw buien die mogelijk nog feller uitpakken met naast onweer en veel regenwater, ook hagel en zware windstoten. Aan zee wordt het 20 graden en langs de oostgrens is het voor de buien die in de middag overtrekken nog lokaal 27 graden. De zuidenwind draait naar zuidwest en is matig, kracht 3 tot 4.

Weersvoorspelling Eerbeek voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken22° Forse onweersbui met kans op hagel27° Geregeld zon, ook wolken19° Enkele opklaringen, vaak ook wolken11°
0.1 mm
4 mm
0.1 mm
0 mm
ZW 3 bft
WZW 3 bft
W 3 bft
WNW 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en het blijft wisselvallig in Eerbeek, met vanmiddag nog wel kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 26 °C en de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 11 °C.

Het weer in Eerbeek

Het weer in Eerbeek wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:53 uur. Dat is 20 minuten langer dan vorige week.
05:36 uur zon op
21:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
6
Fietsweer
6
7
Golfweer
7
9
Visweer
9
10
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Eerbeek op je site plaatsen!
Bekijk de widget