Het weer nu in Eerbeek

Nu:
Veel zon, enkele wolken
05 augustus 10:00 uur
17°
0 mm
Vochtigheid 83%
ZO 1 bft
Zicht 9.5 km

Weerbericht korte termijn Eerbeek


Het is eerst grotendeels droog bij een mix van wolkenvelden en op sommige plaatsen geregeld zon. Zodra de maximumtemperatuur van 20 tot 24 graden wordt bereikt, ontstaan verspreid over het land stevige buien, lokaal met onweer en veel regen in korte tijd. Vanavond lossen de buien geleidelijk op, in Zeeland neemt de bewolking weer toe. Morgen zien we meer bewolking met geregeld regen of pittige buien. Aan zee waait het stevig en met maxima rond 20 graden is het een stuk koeler.

Weersvoorspelling Eerbeek voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Grijs door mist of dichte mist16° Zon, maar ook een enkele bui23° Zon, maar ook een enkele bui19° Zware buien mogelijk, ook een opklaring15°
0 mm
1 mm
0.9 mm
0.9 mm
ZZO 1 bft
Z 2 bft
ZO 2 bft
ZZO 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Eerbeek, met vanmiddag en vanavond regen. De temperatuur stijgt tot 23 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 15 °C.

Het weer in Eerbeek

Het weer in Eerbeek wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:15 uur. Dat is 23 minuten korter dan vorige week.
06:03 uur zon op
21:18 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
5
6
Fietsweer
4
7
Golfweer
5
7
Visweer
7
9
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Eerbeek op je site plaatsen!
Bekijk de widget