Het weer nu in Enter

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
19 mei 7:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 83%
ZZO 2 bft
Zicht 13.2 km

Weerbericht korte termijn Enter


Vanochtend trekt een aantal (soms) felle buien noordoostwaarts over het land. Daarbij kan het onweren en op sommige plaatsen ook fors waaien en kortstondig flink plenzen. In de middag ontstaan in het binnenland opnieuw buien die mogelijk nog feller uitpakken met naast onweer en veel regenwater, ook hagel en zware windstoten. Aan zee wordt het 20 graden en langs de oostgrens is het voor de buien die in de middag overtrekken nog lokaal 27 graden. De zuidenwind draait naar zuidwest en is matig, kracht 3 tot 4.

Weersvoorspelling Enter voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken22° Forse buien met regen, sneeuw en hagel28° Zon, maar ook een enkele bui19° Grijs door mist of dichte mist11°
0.1 mm
5 mm
0.7 mm
0 mm
ZZW 3 bft
W 3 bft
W 3 bft
WNW 1 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Enter, met morgenmiddag regen en hagel. De temperatuur stijgt tot 28 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.

Het weer in Enter

Het weer in Enter wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:56 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:33 uur zon op
21:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
5
6
Fietsweer
6
8
Golfweer
6
10
Visweer
9
10
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Enter op je site plaatsen!
Bekijk de widget