Het weer nu in Erica

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
19 mei 1:00 uur
17°
0 mm
Vochtigheid 81%
NO 2 bft
Zicht 8.8 km

Weerbericht korte termijn Erica


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Erica voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen16° Veel zon, ook sluierwolken22° Forse onweersbui met kans op hagel27° Zware buien mogelijk19°
0 mm
0.2 mm
6 mm
9 mm
O 2 bft
Z 2 bft
W 3 bft
W 3 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Erica, met morgenmiddag kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 27 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.

Het weer in Erica

Het weer in Erica wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:57 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:31 uur zon op
21:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
5
7
Fietsweer
6
7
Golfweer
6
10
Visweer
9
10
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Erica op je site plaatsen!
Bekijk de widget