Het weer nu in Erlecom

Nu:
Opklaringen, ook wolken
19 mei 2:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 80%
O 2 bft
Zicht 17.4 km

Weerbericht korte termijn Erlecom


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Erlecom voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Helder met sluierwolken17° Geregeld zon, ook wolken22° Forse onweersbui met kans op hagel28° Zon en kans op een buitje20°
0 mm
0.1 mm
6 mm
0.2 mm
ZZO 2 bft
ZW 3 bft
WZW 4 bft
W 4 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Erlecom, met morgenmiddag kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 28 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer in Erlecom

Het weer in Erlecom wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:50 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:38 uur zon op
21:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
6
Fietsweer
6
7
Golfweer
6
9
Visweer
9
10
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Erlecom op je site plaatsen!
Bekijk de widget