Het weer nu in Erm

09 juli 3:00 uur
13°
0.1 mm
Vochtigheid 94%
O 2 bft
Zicht 19.2 km

Weerbericht korte termijn Erm


Vannacht is er veel bewolking en valt er af en toe regen of motregen. Bij weinig wind koelt het uiteindelijk af naar 11 tot 15 graden. Daarbij is het op veel plaatsen nevelig. In de loop van de nacht gaat het vanuit het westen harder regenen. Overdag starten we op veel plaatsen dan ook grijs en regenachtig, maar in de loop van de dag wordt het in het zuiden en midden van het land geleidelijk droger. Daarbij breekt met name in het zuid(oost)en van het land de zon af en toe door. Daar kan het 's middags 20 tot 23 graden worden. Elders is het met 15 tot 18 graden een stuk koeler. In het noorden, waar het waarschijnlijk de hele dag bewolkt en regenachtig blijft, is het met 13 tot 15 graden bijzonder fris voor de tijd van het jaar. De wind komt hoofdzakelijk uit zuidwest en is meest matig van kracht. In het noorden staat echter nog geruime tijd een noordoostenwind.

Weersvoorspelling Erm voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
13° 14° 15° 15°
1 mm
7 mm
3 mm
1 mm
O 2 bft
OZO 2 bft
ZZW 1 bft
OZO 1 bft
Het wordt morgen bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Erm. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 15 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 15 °C.

Het weer in Erm

Het weer in Erm word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:35 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
05:20 uur zon op
21:55 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
6
7
Fietsweer
5
7
Golfweer
6
9
Visweer
8
8
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Erm op je site plaatsen!
Bekijk de widget