Het weer nu in Finsterwolde

Nu:
Bewolkt en kans op een onweersbui
23 mei 20:00 uur
19°
0.1 mm
Vochtigheid 77%
OZO 3 bft
Zicht 20.9 km

Weerbericht korte termijn Finsterwolde


Er trekken enkele buien over het land, soms met veel regen en onweer. Van het zuidwesten uit wordt het echter op steeds meer plaatsen droog. Ondanks dat vannacht opklaringen over het land trekken, kan er ook nog wel een enkele bui vallen. Het koelt af naar 11 graden. Morgen is er best veel bewolking aanwezig en soms valt ook een bui. Tussendoor is het echter ook lange tijd droog met af en toe zon. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en het wordt 17 of 18 graden.

Weersvoorspelling Finsterwolde voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt en kans op onweersbuien19° Bewolkt met wat motregen13° Zon en kans op een buitje15° Zon, maar ook een enkele bui17°
5 mm
0.4 mm
0.3 mm
0.8 mm
ZW 4 bft
WZW 4 bft
ZW 5 bft
ZW 5 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Finsterwolde, met vanavond kans op onweer en vannacht kans op motregen. Het koelt af tot 13 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 16 °C morgenmiddag.

Het weer in Finsterwolde

Het weer in Finsterwolde wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:16 uur. Dat is 21 minuten langer dan vorige week.
05:21 uur zon op
21:37 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
6
6
Fietsweer
5
6
Golfweer
7
9
Visweer
9
8
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Finsterwolde op je site plaatsen!
Bekijk de widget