Het weer nu in Gees

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
19 mei 7:00 uur
17°
0 mm
Vochtigheid 83%
ZZO 2 bft
Zicht 11.9 km

Weerbericht korte termijn Gees


Vanochtend trekt een aantal (soms) felle buien noordoostwaarts over het land. Daarbij kan het onweren en op sommige plaatsen ook fors waaien en kortstondig flink plenzen. In de middag ontstaan in het binnenland opnieuw buien die mogelijk nog feller uitpakken met naast onweer en veel regenwater, ook hagel en zware windstoten. Aan zee wordt het 20 graden en langs de oostgrens is het voor de buien die in de middag overtrekken nog lokaal 27 graden. De zuidenwind draait naar zuidwest en is matig, kracht 3 tot 4.

Weersvoorspelling Gees voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken22° Forse buien met regen, sneeuw en hagel26° Zon, maar ook een enkele bui18° Grijs door mist of dichte mist11°
0.1 mm
5 mm
1 mm
0 mm
ZZW 2 bft
WZW 3 bft
W 3 bft
WNW 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en het blijft wisselvallig in Gees, met vanmiddag en vanavond nog wel regen en hagel. De temperatuur stijgt tot 26 °C en de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het mistig en koelt het af tot ongeveer 10 °C.

Het weer in Gees

Het weer in Gees wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:00 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:30 uur zon op
21:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
5
7
Fietsweer
6
7
Golfweer
7
10
Visweer
9
10
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Gees op je site plaatsen!
Bekijk de widget