Het weer nu in Genderen

Nu:
Bewolkt met wat motregen
23 mei 20:00 uur
16°
0.1 mm
Vochtigheid 90%
WNW 3 bft
Zicht 11.0 km

Weerbericht korte termijn Genderen


Er trekken enkele buien over het land, soms met veel regen en onweer. Van het zuidwesten uit wordt het echter op steeds meer plaatsen droog. Ondanks dat vannacht opklaringen over het land trekken, kan er ook nog wel een enkele bui vallen. Het koelt af naar 11 graden. Morgen is er best veel bewolking aanwezig en soms valt ook een bui. Tussendoor is het echter ook lange tijd droog met af en toe zon. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en het wordt 17 of 18 graden.

Weersvoorspelling Genderen voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd regen15° Enkele opklaringen, vaak ook wolken11° Geregeld zon, ook wolken14° Zon, maar ook een enkele bui18°
6 mm
0.2 mm
0.1 mm
2 mm
W 4 bft
ZW 4 bft
ZW 5 bft
ZW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Genderen, met vanavond nog wel regen. Vannacht koelt het af tot 11 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 18 °C morgenmiddag.

Het weer in Genderen

Het weer in Genderen wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:02 uur. Dat is 20 minuten langer dan vorige week.
05:35 uur zon op
21:37 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
6
6
Fietsweer
5
7
Golfweer
8
9
Visweer
8
8
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Genderen op je site plaatsen!
Bekijk de widget