Het weer nu in Goudswaard

27 januari 17:00 uur
0 mm
Vochtigheid 90%
ZZW 3 bft
Zicht 6.2 km

Weerbericht korte termijn Goudswaard


Vanavond en vannacht is het bewolkt en regenachtig. Er waait een stevige zuidwestenwind. Morgenochtend trekt de regen weg, gevolgd door buien. In het zuiden is de zon soms te zien. De zuidwesten- tot westenwind is vrij krachtig tot hard, 5 tot 7 Bft. Tijdens buien zijn aan de kust zware windstoten mogelijk tot 90 km/uur. De temperatuur ligt rond 5 of 6 graden. Woensdag vallen voornamelijk in het noorden enkele buien, maar is er ook ruimte voor de zon. De wind komt uit westelijke richting en is matig tot krachtig 4 tot 6 Bft. Het wordt circa 7 graden.

Weersvoorspelling Goudswaard voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
0 mm
6 mm
3 mm
4 mm
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZW 5 bft
W 6 bft
Het blijft vandaag bewolkt en wisselvallig in Goudswaard, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 6 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 5 °C.

Het weer in Goudswaard

Het weer in Goudswaard word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:50 uur. Dat is 19 minuten langer dan vorige week.
08:30 uur zon op
17:20 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
1
3
Fietsweer
1
5
Golfweer
1
4
Visweer
1
6
Wandelweer
1
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Goudswaard op je site plaatsen!
Bekijk de widget