Het weer nu in Hezingen

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
19 mei 1:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 80%
O 2 bft
Zicht 9.6 km

Weerbericht korte termijn Hezingen


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Hezingen voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen17° Veel zon, ook sluierwolken23° Forse buien met regen, sneeuw en hagel28° Forse buien met regen, sneeuw en hagel20°
0 mm 0 mm
4 mm
4 mm
ZO 2 bft
WZW 3 bft
WZW 4 bft
W 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Hezingen. Vannacht koelt het af tot 17 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 28 °C morgenmiddag.

Het weer in Hezingen

Het weer in Hezingen wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:53 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:33 uur zon op
21:26 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
6
Fietsweer
6
7
Golfweer
6
10
Visweer
9
10
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Hezingen op je site plaatsen!
Bekijk de widget