Het weer nu in Hoensbroek

Nu:
Veel wolken en wat zon
23 mei 20:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 82%
WZW 4 bft
Zicht 14.5 km

Weerbericht korte termijn Hoensbroek


Er trekken enkele buien over het land, soms met veel regen en onweer. Van het zuidwesten uit wordt het echter op steeds meer plaatsen droog. Ondanks dat vannacht opklaringen over het land trekken, kan er ook nog wel een enkele bui vallen. Het koelt af naar 11 graden. Morgen is er best veel bewolking aanwezig en soms valt ook een bui. Tussendoor is het echter ook lange tijd droog met af en toe zon. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en het wordt 17 of 18 graden.

Weersvoorspelling Hoensbroek voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd regen18° Bewolkt met wat motregen11° Zon, maar ook een enkele bui13° Zon, maar ook een enkele bui18°
7 mm
0.4 mm
1 mm
0.6 mm
WZW 4 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Hoensbroek, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 11 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 18 °C morgenmiddag.

Het weer in Hoensbroek

Het weer in Hoensbroek wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:53 uur. Dat is 18 minuten langer dan vorige week.
05:37 uur zon op
21:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
6
7
Fietsweer
5
7
Golfweer
8
9
Visweer
9
8
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Hoensbroek op je site plaatsen!
Bekijk de widget