Het weer nu in Hardegarijp

Nu:
Grijs en enige tijd regen
23 mei 19:00 uur
18°
2 mm
Vochtigheid 83%
NNO 3 bft
Zicht 15.9 km

Weerbericht korte termijn Hardegarijp


Er trekken enkele buien over het land, soms met veel regen en onweer. Van het zuidwesten uit wordt het echter op steeds meer plaatsen droog. Ondanks dat vannacht opklaringen over het land trekken, kan er ook nog wel een enkele bui vallen. Het koelt af naar 11 graden. Morgen is er best veel bewolking aanwezig en soms valt ook een bui. Tussendoor is het echter ook lange tijd droog met af en toe zon. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en het wordt 17 of 18 graden.

Weersvoorspelling Hardegarijp voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd regen16° Bewolkt met wat motregen13° Zon, maar ook een enkele bui14° Zon, maar ook een enkele bui16°
10 mm
0.5 mm
1 mm
1 mm
WNW 4 bft
W 4 bft
ZW 5 bft
WZW 5 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Hardegarijp. Vannacht koelt het af tot 13 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 14 °C.

Het weer in Hardegarijp

Het weer in Hardegarijp wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:15 uur. Dat is 20 minuten langer dan vorige week.
05:26 uur zon op
21:41 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
5
Fietsweer
5
6
Golfweer
6
8
Visweer
8
9
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Hardegarijp op je site plaatsen!
Bekijk de widget