Het weer nu in Jouswier

28 januari 14:00 uur
3 mm
Vochtigheid 90%
W 7 bft
Zicht 11.7 km

Weerbericht korte termijn Jouswier


Vanmiddag komen er verspreid over het land enkele buien, mogelijk met hagel en onweer voor. Hier en daar is het vaker droog en schijnt de zon geregeld. Het is ongeveer 6 graden. Vanavond en vannacht valt voornamelijk langs de kust een enkele bui met kans op onweer. De westelijke wind blijft stevig doorwaaien met aan zee windkracht 6 of 7. De minima liggen tussen de 2 en 5 graden. Woensdag vallen er voornamelijk ten noorden van de grote rivieren enkele buien, maar is er ook ruimte voor de zon. Daarbij waait het nog stevig.

Weersvoorspelling Jouswier voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
4 mm
0.8 mm
0.3 mm
0.6 mm
W 6 bft
W 6 bft
W 5 bft
W 5 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Jouswier, met vanmiddag en vanavond nog wel regen. Vannacht koelt het af tot 4 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 5 °C.

Het weer in Jouswier

Het weer in Jouswier word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:41 uur. Dat is 21 minuten langer dan vorige week.
08:27 uur zon op
17:08 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
2
2
Fietsweer
4
4
Golfweer
6
6
Visweer
7
8
Wandelweer
6
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Jouswier op je site plaatsen!
Bekijk de widget