Het weer nu in Knegsel

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
19 mei 1:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 78%
ONO 2 bft
Zicht 20.2 km

Weerbericht korte termijn Knegsel


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Knegsel voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Helder met sluierwolken17° Enkele onweersbui, ook zon22° Forse onweersbui met kans op hagel29° Zon en kans op een buitje20°
0 mm
0.6 mm
5 mm
0.4 mm
Z 2 bft
ZW 2 bft
W 3 bft
W 3 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Knegsel, met morgenochtend en morgenmiddag kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 29 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer in Knegsel

Het weer in Knegsel wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:45 uur. Dat is 21 minuten langer dan vorige week.
05:43 uur zon op
21:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
7
Fietsweer
2
8
Golfweer
2
10
Visweer
4
10
Wandelweer
3
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Knegsel op je site plaatsen!
Bekijk de widget