Het weer nu in Kollum

27 februari 2:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 89%
WZW 4 bft
Zicht 6.3 km

Weerbericht korte termijn Kollum


Vannacht nemen de buien af, verder klaart het geleidelijk breder op. De minima komen uit tussen 4 en 2 graden, daarbij kan het lokaal ook glad worden door bevriezing. Vroeg in de ochtend raakt het bewolkt en overdag trekt er een gebied met regen en (natte) sneeuw over de zuidelijke helft van het land. In het noorden blijft het nagenoeg droog. Het wordt 2 tot 4 graden. Er waait eerst een zwakke tot matige wind, 2 tot 4 Bft, uit zuidelijke richting, later draait hij naar noordwest en wordt krachtig aan zee, 6 Bft.

Weersvoorspelling Kollum voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
0 mm
0.5 mm
2 mm
0.8 mm
W 4 bft
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
WNW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt af in Kollum, met vanavond kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 2 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 4 °C morgenmiddag.

Het weer in Kollum

Het weer in Kollum word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:39 uur. Dat is 28 minuten langer dan vorige week.
07:29 uur zon op
18:08 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
2
Fietsweer
6
3
Golfweer
8
2
Visweer
5
5
Wandelweer
8
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kollum op je site plaatsen!
Bekijk de widget