Het weer nu in Kootstertille

Nu:
Opklaringen, ook wolken
17 mei 2:00 uur
13°
0 mm
Vochtigheid 92%
ZW 2 bft
Zicht 8.8 km

Weerbericht korte termijn Kootstertille


Deze nacht waait het nauwelijks en het is opgeklaard. Later neemt vooral in het zuiden de bewolking iets toe. Mogelijk levert dit een spatje regen op. Overdag is het grotendeels droog met flink wat ruimte voor de zon. Bij een zwakke tot matige westenwind wordt het 22 tot 27 graden. In de loop van de dag draait de wind naar het zuidoosten. Warmere lucht stroomt richting ons land en dit zorgt woensdag voor hogere maximumtemperuren. In het zuidoosten warmt het op naar 30 graden met veel zon en stapelwolken.

Weersvoorspelling Kootstertille voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Enkele opklaringen, vaak ook wolken13° Geregeld zon, ook wolken18° Veel zon, enkele wolken23° Geregeld zon, ook wolken19°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
ZW 2 bft
WZW 2 bft
WZW 2 bft
O 2 bft
Het wordt morgen bewolkt maar zo goed als droog in Kootstertille. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 23 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 19 °C.

Het weer in Kootstertille

Het weer in Kootstertille wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:58 uur. Dat is 23 minuten langer dan vorige week.
05:34 uur zon op
21:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
8
3
Fietsweer
9
3
Golfweer
10
4
Visweer
9
6
Wandelweer
10
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kootstertille op je site plaatsen!
Bekijk de widget