Het weer nu in Langerak

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
19 mei 7:00 uur
17°
0 mm
Vochtigheid 90%
ZO 3 bft
Zicht 13.4 km

Weerbericht korte termijn Langerak


Vanochtend trekt een aantal (soms) felle buien noordoostwaarts over het land. Daarbij kan het onweren en op sommige plaatsen ook fors waaien en kortstondig flink plenzen. In de middag ontstaan in het binnenland opnieuw buien die mogelijk nog feller uitpakken met naast onweer en veel regenwater, ook hagel en zware windstoten. Aan zee wordt het 20 graden en langs de oostgrens is het voor de buien die in de middag overtrekken nog lokaal 27 graden. De zuidenwind draait naar zuidwest en is matig, kracht 3 tot 4.

Weersvoorspelling Langerak voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Onweersbuien, soms zon20° Forse onweersbui met kans op hagel23° Geregeld zon, ook wolken16° Grijs door mist of dichte mist12°
2 mm
2 mm
0 mm 0 mm
ZZW 3 bft
WZW 4 bft
WNW 4 bft
OZO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Langerak, met vanochtend en vanmiddag nog wel kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 22 °C en de wind is matig, windkracht 4. Vannacht is het mistig en koelt het af tot ongeveer 12 °C.

Het weer in Langerak

Het weer in Langerak wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:53 uur. Dat is 21 minuten langer dan vorige week.
05:41 uur zon op
21:34 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
7
Fietsweer
5
6
Golfweer
7
9
Visweer
9
9
Wandelweer
7
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Langerak op je site plaatsen!
Bekijk de widget