Het weer nu in Lelystad

Nu:
Zon en kans op een buitje
25 september 14:00 uur
16°
0.0 mm
Vochtigheid 61%
NNW 3 bft
Zicht 22.0 km

Weerbericht korte termijn Lelystad


Vanmiddag wisselen in het hele land zon en wolken elkaar af. Vooral in het noorden van het land valt nog een bui, maar op de meeste plaatsen is het droog. Het wordt een graad of 16 en er waait een zwakke tot matige noord- tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht neemt de bewolking toe en morgen valt er geruime tijd regen. Later op de dag gaat de regen in een paar buien over met tussendoor nog af en toe zon. Er waait een stevige zuidwestenwind en het wordt maximaal 13 of 14 graden.

Weersvoorspelling Lelystad voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Geregeld zon, ook wolken16° Enkele opklaringen, vaak ook wolken11° Bewolkt met wat regen10° Grijs en enige tijd regen12°
0 mm
0.1 mm
0.9 mm
3 mm
NW 3 bft
ZW 3 bft
ZZW 4 bft
ZZW 5 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Lelystad, met vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 10 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag regenachtig en is de temperatuur ongeveer 12 °C.

Het weer in Lelystad

Het weer in Lelystad wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:01 uur. Dat is 28 minuten korter dan vorige week.
07:29 uur zon op
19:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
3
3
Fietsweer
3
5
Golfweer
4
6
Visweer
8
9
Wandelweer
5
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lelystad op je site plaatsen!
Bekijk de widget