Het weer nu in Lienden

Nu:
Helder met sluierwolken
19 mei 1:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 79%
ONO 2 bft
Zicht 18.9 km

Weerbericht korte termijn Lienden


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Lienden voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Helder met sluierwolken17° Zon, maar ook een enkele bui21° Forse onweersbui met kans op hagel27° Veel zon, ook sluierwolken19°
0.1 mm
0.5 mm
5 mm
0.1 mm
ZO 2 bft
ZW 3 bft
W 4 bft
W 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Lienden. Vannacht koelt het af tot 17 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 27 °C morgenmiddag.

Het weer in Lienden

Het weer in Lienden wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:49 uur. Dat is 21 minuten langer dan vorige week.
05:40 uur zon op
21:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
7
Fietsweer
6
7
Golfweer
6
9
Visweer
9
10
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lienden op je site plaatsen!
Bekijk de widget