Het weer nu in Made

Nu:
Bewolkt en kans op een onweersbui
19 mei 8:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 87%
ZZO 2 bft
Zicht 12.6 km

Weerbericht korte termijn Made


Vanmorgen trekken enkele buien van zuidwest naar noordoost over het land. Soms komt het ook tot een forse bui met onweer en stevige windstoten. Er staat weinig wind en geleidelijk prikt ook de zon even door. De temperatuur loopt op naar 20 tot 24 graden. In het oosten kan het misschien net iets warmer worden. In de loop van de dag leeft de buiigheid vooral landinwaarts op. Ook dan is onweer, maar ook veel regenwater en misschien zelfs hagel en een paar windstoten mogelijk. Vanavond wordt het droog en volgen opklaringen. Er volgt een koele nacht. Morgen eerst wat zon, later buien, vooral in het zuidoosten pakken deze fel uit.

Weersvoorspelling Made voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Bewolkt en kans op een onweersbui21° Forse onweersbui met kans op hagel24° Geregeld zon, ook wolken17° Enkele opklaringen, vaak ook wolken12°
2 mm
6 mm
0 mm 0 mm
ZZW 2 bft
WNW 4 bft
WNW 3 bft
OZO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en het blijft wisselvallig in Made, met vanochtend en vanmiddag nog wel kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 12 °C.

Het weer in Made

Het weer in Made wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:49 uur. Dat is 21 minuten langer dan vorige week.
05:43 uur zon op
21:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
5
7
Fietsweer
6
7
Golfweer
7
10
Visweer
9
10
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Made op je site plaatsen!
Bekijk de widget