Het weer nu in West-Terschelling

Nu:
Geheel bewolkt
04 oktober 3:00 uur
14°
0 mm
Vochtigheid 85%
ZZW 4 bft
Zicht 11.5 km

Weerbericht korte termijn West-Terschelling


Vannacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Het koelt af naar 6 graden in het binnenland tot 11 graden aan zee. Lokaal ontstaat nevel of mist. Overdag is het eerst vrij zonnig met sluierbewolking, later neemt vanuit het westen de bewolking toe. Verder trekt de zuidwestenwind aan en wordt matig tot vrij krachtig. De temperatuur stijgt naar 17 tot 19 graden. Woensdag begint zonnig, later neemt de bewolking toe. Uiteindelijk trekt een gebied met regen vanuit het noordwesten het land over. Het wordt 19 tot 22 graden.

Weersvoorspelling West-Terschelling voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen12° Geregeld zon, ook wolken13° Geregeld zon, ook wolken16° Sluierwolken, ook opklaringen16°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
ZZW 4 bft
ZZW 5 bft
ZZW 5 bft
ZZW 5 bft
Het wordt morgen bewolkt maar zo goed als droog in West-Terschelling. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 16 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.

Het weer in West-Terschelling

Het weer in West-Terschelling wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:23 uur. Dat is 30 minuten korter dan vorige week.
07:46 uur zon op
19:09 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
4
6
Fietsweer
4
6
Golfweer
4
7
Visweer
7
6
Wandelweer
5
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van West-Terschelling op je site plaatsen!
Bekijk de widget