Het weer nu in Rotorua

Nu:
Veel zon, enkele wolken
24 oktober 11:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 68%
NNW 1 bft
Zicht 16.0 km

Weerbericht korte termijn Rotorua


Vanavond en vannacht afwisselend wolkenvelden, opklaringen en verspreid over het land enkele buien. De zuidwestenwind is daarbij zwak of matig boven land tot (vrij) krachtig langs de kust, 5 of 6 Bft. Het koelt daarbij geleidelijk af naar ongeveer 11 graden. Ook morgen is het licht wisselvallig; er is vrij veel bewolking en er kan een bui vallen. Slechts af en toe is er ruimte voor wat zon en bij een naar matig tot krachtig aantrekkende zuidwestenwind wordt het 's middags 14 tot 16 graden. Zondag valt er enige tijd regen.

Weersvoorspelling Rotorua voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken16° Zware buien mogelijk20° Opklaringen, maar ook een enkele bui12° Grijs door mist of dichte mist11°
0 mm
3 mm
1 mm
0 mm
WNW 1 bft
N 2 bft
N 2 bft
NO 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft wisselvallig in Rotorua, met vanmiddag en vanavond nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 20 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 12 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Rotorua

Het weer in Rotorua wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:22 uur. Dat is 17 minuten langer dan vorige week.
06:18 uur zon op
19:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
8
7
Fietsweer
8
7
Golfweer
9
9
Visweer
9
9
Wandelweer
9
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Rotorua op je site plaatsen!
Bekijk de widgets