Het weer nu in Madang

Nu:
Opklaringen, ook wolken
05 juli 2:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 93%
WZW 2 bft
Zicht 12.3 km

Weerbericht korte termijn Madang


In de kustgebieden is het zonnig, landinwaarts zijn ook stapelwolken aanwezig. Het blijft de rest van de dag droog en bij een matige westenwind is het 19 graden op de Waddeneilanden en lokaal 25 graden in Limburg. Vanavond lossen steeds meer stapelwolken op en uiteindelijk is er vannacht nauwelijks bewolking. Het koelt af naar 8 tot 13 graden. Morgen breekt de zon geregeld door, maar vormen zich ook stapelwolken. Landinwaarts valt lokaal een bui. Het wordt 18 tot 23 graden en er waait een matige noordwestenwind.

Weersvoorspelling Madang voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Enkele onweersbui, ook opklaringen24° Enkele onweersbui, ook zon28° Geregeld zon, ook wolken30° Opklaringen en kans op een buitje26°
2 mm
2 mm
0.1 mm
0.3 mm
WZW 2 bft
ZZO 1 bft
O 3 bft
ONO 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt af in Madang, met vannacht en morgenochtend kans op onweer. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 30 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 26 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Madang

Het weer in Madang wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:50 uur. Dat is 1 minuten langer dan vorige week.
06:26 uur zon op
18:16 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
9
9
Fietsweer
7
6
Golfweer
9
8
Visweer
9
9
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Madang op je site plaatsen!
Bekijk de widgets