Het weer nu in Njala

Nu:
Helder weer
31 oktober 5:00 uur
23°
0 mm
Vochtigheid 98%
N 1 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Njala


Het miezerweer trekt naar het noorden weg en vanuit het zuiden klaart het op. De zuidenwind is zwak of matig en het is erg zacht. Overdag zijn er zonnige perioden en loopt de temperatuur op naar 15 tot 17 graden. De zuidenwind neemt toe tot matig of vrij krachtig. Later in de middag gaat het in Zeeland regenen en in de avond volgt de rest van het land. Daarbij trekt de zuiden- tot zuidwestenwind langs de kust aan tot kracht 6, mogelijk 7. Zondag heeft de zon het moeilijk en regent het af en toe. Toch is het nog erg zacht met maxima van 15 tot 17 graden.

Weersvoorspelling Njala voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Onweersbuien, soms opklaringen23° Zon en kans op een buitje29° Onweersbuien, soms zon33° Enkele onweersbui, ook opklaringen24°
3 mm
0.1 mm
2 mm
1 mm
WZW 2 bft
ZW 1 bft
ZW 1 bft
ZW 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder zonnig en de neerslagkans blijft hoog in Njala. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 33 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 24 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Njala

Het weer in Njala wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:50 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
06:37 uur zon op
18:27 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
9
5
Fietsweer
8
4
Golfweer
9
5
Visweer
8
3
Wandelweer
9
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Njala op je site plaatsen!
Bekijk de widgets