Het weer nu in Arona

Nu:
Veel zon, enkele wolken
15 augustus 11:00 uur
20°
0 mm
Vochtigheid 85%
NW 4 bft
Zicht 14.4 km

Weerbericht korte termijn Arona


Vanmiddag trekken wolkenvelden over het land. Terwijl in de ene regio de zon even flink weet door te breken, zijn er ook gebieden waar bewolking en zelfs een paar buien actief zijn. Bij buien is ook onweer mogelijk. Onder de meest hardnekkige bewolking blijft het kwik onder de 25 graden steken, geholpen door wat zonneschijn zijn er ook plaatsen waar het tussen 26 en 29 graden wordt. Het voelt vandaag broeierig aan. Vanavond valt plaatselijk nog een bui, vannacht klaart het op. Morgen breekt de zon geregeld door. Op de meeste plaatsen blijft het droog en het wordt 25 tot 30 graden.

Weersvoorspelling Arona voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken19° Veel zon, enkele wolken23° Veel zon, enkele wolken19° Enkele opklaringen, vaak ook wolken18°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
WNW 5 bft
NW 5 bft
NW 5 bft
WNW 4 bft
Het blijft vandaag zonnig en droog in Arona. Vannacht koelt het af tot 23 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 25 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Arona

Het weer in Arona wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:09 uur. Dat is 11 minuten korter dan vorige week.
07:35 uur zon op
20:44 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
8
7
Fietsweer
6
6
Golfweer
8
8
Visweer
9
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Arona op je site plaatsen!
Bekijk de widgets