Het weer nu in Cala Blanca

Nu:
Veel zon, enkele wolken
21 januari 15:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 67%
WZW 3 bft
Zicht 17.1 km

Weerbericht korte termijn Cala Blanca


Het ziet er eerst fraai uit met geregeld zon. Op veel plaatsen blijft het vanmiddag droog, alleen langs de kust is kans op een bui. Het wordt maximaal 8 graden en de zuidwestenwind neemt in kracht af. Later vanmiddag raakt het bewolkt en vanavond gaat het al snel vanuit het zuiden regenen. In de nacht naar vrijdag knapt het weer op. Het minimum ligt rond 4 graden. Vrijdag schijnt de zon van tijd tot tijd en blijft het op een lokale bui na droog. Het kwik blijft bij 7 graden steken. In het weekend blijft het onbestendig, maar wordt het kouder.

Weersvoorspelling Cala Blanca voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, enkele wolken16° Sluierwolken, ook opklaringen14° Sluierwolken, ook opklaringen14° Zon, maar ook een enkele bui15°
0 mm 0 mm 0 mm
0.6 mm
WZW 3 bft
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZW 6 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Cala Blanca. Vannacht koelt het af tot 14 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 15 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cala Blanca

Het weer in Cala Blanca wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:50 uur. Dat is 11 minuten langer dan vorige week.
08:00 uur zon op
17:50 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
5
5
Fietsweer
5
6
Golfweer
6
8
Visweer
8
9
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cala Blanca op je site plaatsen!
Bekijk de widgets