Het weer nu in Cala en Bosch

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
21 januari 16:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 72%
ZW 3 bft
Zicht 16.4 km

Weerbericht korte termijn Cala en Bosch


Het is erg veranderlijk. Vooral in de kuststreken komen eerst enkele buien voor. Vanuit het zuiden neemt de bewolking toe en vanavond gaat het bijna overal in het land enige tijd regenen. In de nacht knapt het op en daalt de temperatuur niet verder dan 4 graden. Morgen is er een mix van wolken en zonneschijn. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond een graad of 7. Zaterdag komen verspreid over het land enkele buien voor. Daarbij is kans op natte sneeuw want het wordt kouder. Overdag wordt het hooguit 5 graden en in de nacht daalt het kwik tot dichtbij het vriespunt.

Weersvoorspelling Cala en Bosch voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken16° Sluierwolken, ook opklaringen14° Helder met sluierwolken14° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel15°
0 mm 0 mm 0 mm
0.9 mm
ZW 3 bft
WZW 4 bft
ZW 5 bft
ZW 6 bft
Het blijft vandaag zonnig en droog in Cala en Bosch. Vannacht koelt het af tot 14 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op regen en hagel en is de temperatuur ongeveer 15 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cala en Bosch

Het weer in Cala en Bosch wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:50 uur. Dat is 11 minuten langer dan vorige week.
08:00 uur zon op
17:50 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
5
Fietsweer
1
6
Golfweer
1
8
Visweer
3
8
Wandelweer
2
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cala en Bosch op je site plaatsen!
Bekijk de widgets