Het weer nu in Hsinchu

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
09 augustus 10:00 uur
32°
0 mm
Vochtigheid 61%
WZW 2 bft
Zicht 18.9 km

Weerbericht korte termijn Hsinchu


In een groot deel van het land wordt het vandaag recordwarm. Bij een afwisseling van zonnige perioden en enkele hoge wolkenvelden lopen de maxima vanmiddag uiteen van rond 30 graden op de Wadden tot 36 of 37 graden in het zuidoosten van het land. De noordoostenwind waait zwak of matig, 2 tot op de westelijke wadden soms 4 Bft. Helemaal droog blijft waarschijnlijk niet. Met name het zuidoosten maakt kans op een lokale maar wel stevige onweersbui. Morgen houdt de hitte aan met daarbij een toenemende kans op een hoosbui, mogelijk met onweer en windstoten. Het wordt 29 tot 37 graden.

Weersvoorspelling Hsinchu voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken32° Zon, maar ook een enkele bui32° Sluierwolken, ook opklaringen30° Sluierwolken, ook opklaringen29°
0.1 mm
1 mm
0 mm 0 mm
W 3 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
ZW 3 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Hsinchu, met vanmiddag nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 32 °C en de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 29 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Hsinchu

Het weer in Hsinchu wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:07 uur. Dat is 8 minuten korter dan vorige week.
05:28 uur zon op
18:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
2
3
Fietsweer
1
1
Golfweer
1
1
Visweer
5
5
Wandelweer
2
2

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Hsinchu op je site plaatsen!
Bekijk de widgets