Het weer nu in Taichung

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
03 augustus 21:00 uur
30°
0 mm
Vochtigheid 63%
ZZW 3 bft
Zicht 18.1 km

Weerbericht korte termijn Taichung


Vooral in het westen en noorden vallen enkele pittige buien, soms ook met onweer. Elders kan een enkele bui vallen. Later vanmiddag en in de avond verdwijnen de buien en klaart het steeds meer op. Het is 19 tot 23 graden bij een zwakke tot matige zuidelijke wind die geleidelijk naar het westen draait. Komende nacht zijn er brede opklaringen. De minima liggen tussen 8 en 10 graden. Dinsdag blijft het vrijwel overal droog. Er zijn perioden met zon en het wordt 19 tot 23 graden. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Weersvoorspelling Taichung voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje30° Sluierwolken, ook opklaringen28° Enkele onweersbui, ook zon33° Bewolkt en kans op onweersbuien35°
0.1 mm
0 mm
2 mm
6 mm
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Taichung, met vanavond kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 28 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en loopt de temperatuur op tot ongeveer 35 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Taichung

Het weer in Taichung wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:12 uur. Dat is 7 minuten korter dan vorige week.
05:27 uur zon op
18:39 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
1
1
Fietsweer
1
1
Golfweer
1
2
Visweer
5
5
Wandelweer
2
2

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Taichung op je site plaatsen!
Bekijk de widgets